Meloddy's Life ~♥
Welcome
Beköszönő


Üdvözlök minden kedves olvasót^^
A nevem Hitsumoto Ayasha, vagyis ez csak a nick-nevem. A blogom egyfajta saját szórakoztatási célt szolgál. Írok mikor kedvem van, kinézetet cserélek mikor kedvem van és leírok ezt-azt, ami vagy saját tapasztalat, vagy egy napom elregélése. Remélem lesznek érdeklődők^^

Choose It
Kapcsolatok stb.

C U T E
Kattints rájuk és megtudod a titkot~

Chatting
Üzenj nekem!~ ^^


Credit
Köszönet nyilvánítás

Template : Azzahra
Basecodes : Yuuki
Images : WeHeartIt
Edited : Ayasha Hitsumoto
\\ Poltergáz (?) \\
2016. június 23., csütörtök | 23:44 | 0 waiting

Az emberek egy ideje körülöttem azt is megjegyzik, ha híztam, azt is, ha fogytam. S mindkét esetben éppen ugyanúgy húzzák a szájukat, szóval ennyiből én sem tudom megítélni, hogy melyik esetben kellene jobban örülnöm. De ennyit a külsőségekről! Már elkezdődött ugyanis a nyári szünet. Éppenséggel rögtön az elején összeszedtem valamit, szóval még elképzelésem sincsen, hogy mikor tudok munkába állni, de nagyon szeretnék minél hamarabb! Viszont ameddig ez nem következik be addig sem panaszkodom: a napokban volt itt nálam Rei-chan. Vele és Norikoval elmentünk moziba, megnéztük ezt a híres "Alíz Tükörországbant" - már az első rész se tetszett, de, hogy őszinte legyek a második még az elsőnél átélt kellemesnek mondható emlékeket is elfeledtette velem... összegzem a sztorit, de vigyázat, SPOILER:
Alíz visszatér tengeri útjáról azért, hogy Bölcselőt, az egykori hernyót követve beugorjon a tükörbe, hogy visszajusson Csodaországba. Kalapos ugyanis nagy bajban van, mert megtalálta élete első kalapját és ebből indokolatlanul azt a következtetést vonta le, hogy a szülei még élnek. Alíz nem hisz neki, de, hogy alátámassza saját igazát (avagy sem, csak mégis, hogy csináljon valamit) visszamegy a múltba, hátha meg tudja előzni Kalapos családjának halálát. De mivel a múltba visszaérve rájön, hogy nem csak, hogy nem haltak meg a szülők, de még a múlton se tud változtatni, így visszatér a jelenbe, ahol megoldja a problémát. THE END!!

Na mit szóltok? Felkeltette az érdeklődéseteket? xD - sejtettem... aztán, ha valakinek tetszett ezer bocsi. Én csak Johnny Depp miatt néztem meg! Na meg persze mert kellett egy ilyen jó kis csajos nap ☺ - Ez volt amúgy szombaton, Rei utána még maradt hétfőig. Elvoltunk így is^^
Mindezek mellett most itt volt nálam unokaöcsém, Dave, aki feltétlenül meg akar tanulni kettes szinten németül, hogy sikeres osztályozót tegyen augusztusban és álmai középiskolájába járhasson. Megjegyzem szerintem már eleve oda kellett volna mennie, de ilyen az, mikor a szülők mondják meg mit-hogyan! Én szerencsére oda mentem középsuliba, ahova akartam. Nem hazudok: az elsődleges szempont az volt, hogy a busz a suli előtt tesz le, meg, hogy az út csak fél óra xD De hagyjuk, ez sötét korszakom volt ☺ éppen az elején jött rám az emo-korszak... nyilván a Tokio Hotel iránti rajongásomnak köszönhettem, de boldogok a lelki szegények ♥
Mi is volt még a nyáron? Hát, hogy őszinte legyek semmi... inkább csak terveim vannak, amik így vagy úgy haladnak, programok, amik hamarosan eljönnek (vagy sem...) - de párat sorolnék!

 • Munka: El akarok kezdeni dolgozni, mint azt fent említettem.Van is rá hely, maradok a Panzióban, ahol gyakszin voltam.
 • Nyaralások: Most eleinte csak nálam nyaralnak, de szeretnék valamikor a nyáron ellátogatni Lizzyhez, erre elvileg a jövőhéten - ha Isten is úgy akarja - sor is kerül, így közben a Balatonra is lemegyünk, noha csak kettecskén. Nyaralni fogok még Apunál és lehet Achilynál is. Hozzám jön még egyszer vagy kétszer Rei-chan, remélem Noriko is és Wycával is tudok találkozni!
 • Szociális kapcsolatok: az utolsó félév során eléggé elhanyagoltam úgy mindenkit. Legfőképp azokat, akikkel eddig napi szinten beszéltem. Persze van, aki jól viseli, van, aki annál kevésbé, de most azon vagyok, hogy elkezdem visszaépíteni ezeket a megtört kapcsikat ☺ Nem ártana, mert senki nem ezt érdemli. Egy-két kapcsolatot pedig azt hiszem már illő lenne lezárnom... de ki tudja mikor jutok oda.
 • Szabadidő: Amikor épp nem a szociális kapcsolataim épitgetésére törekszem, hanem éppen itthon tunyulok, akkor terveztem olvasást, rajzolást és írást. Az első könyv, amit végig akarok olvasni az Colleen Houck: A tigris küldetése lesz. Azaz ez a terv ☺ De arra gondoltam, hogy a blogbejegyzés során összegzem a tervezett könyveimet... persze a nagy részük ajándék volt és Norikotól kaptam, de még nem minddel végeztem, vagy van, amit újra el akarok olvasni ☺ +az olvasás\írás\rajzolás mellett szeretnék sokat blogolni és animéket nézni. *dat otaku*
Széééép, sikerült összesítenem nyári terveim egy részét ☺ A többit később... mivel, hogy elkezdtem egy kívánságlistát azokról, amiket meg akarok szerezni. - Napi nyomorgás: VÉGE!

Más: Hamarosan eljön a Nyári Con. Remélem addigra mindent sikerül megtennem, amit meg akarok és elérnem, amit el akarok. Ezúttal egy kiegyensúlyozottabb nyári szünetet akarok xDDD
Conos terveim közül egy kis ízelítőt: nos... hol is kezdjem? Rei megkért rá, hogy legyek vele ismét Yui (Diabolik Lovers), de elnézve a lány szerkóját (ide katt!!) kettős érzelmek fogtak el. Részben örültem a felkérésnek, mert Rei-jel még nem nagyon tudtam közösen CP-zni, de így ideje volt. Valamint vethettek rám malomkövet, de nagyon kedvelem Yuit, mert szerintem nagyon szép és irtó aranyos. A személyisége gyámoltalan, olyasfajta lány, aki igényli a védelmezést (csak nem mindegy, hogy kapja meg xD) és törékeny "jószág". A legtöbb DL-fan kimondottan utálja, de én nagyon-nagyon-nagyon szeretem^^ Olyannyira, hogyha egyszer milliomos leszek és lesz pénzem fölösleges dolgokra még a nyakláncát is megveszem egy új parókával, meg terveztem már korábban is minden ruhájának a CP-zését. Persze a legtöbben csak az iskolai egyenruháját ismerik meg ezt a rózsaszín pulcsis verziót. De amúgy van több is neki xD Íme:


Desho?^^ Szóval... kb. egy 800 Ft/h nettós fizetésű hely kellene nekem, de esetleg még ez is kevés lenne xDDD Na nem baj! Némelyik olcsóbban beszerezhető, varratni nem minden darabot kell, de mindegy... térjünk vissza a kétes érzelmekhez! A pozitívum az, hogy nagyon szeretem Yuit, a negatív része viszont az lenne, hogy hiába szeretem, de NEM NYÁRI CONRA VALÓ A RUHÁJA! Éppen ezért kellett egy mentsvár és az első tervem az volt, hogy Nozomi Halloween ruháját rendelem meg netről, de nem volt rá elegendő anyagi tehetőségem, ezért végül Kousaka Kirino mellett döntöttem az OreImo-ból. A nevéhez csatolt linken is jól látszik, hogy sokkal nyáriasabb a szerkója, mint azt hinnénk. Persze azt nem tudom béke-jeles nyakláncom honnan lesz, de ha mást nem majd csinálok xD egész gyakorlott vagyok a nyaklánc csinálásban, ugyanis! Őszi Conon Yui nyakláncát is én csináltam magamnak a CP-hez... csak azóta se találom xD - na, de oda se neki! Ez az atléta-fekete szoknya, fekete harisnya páros nem is vészes. Szerintem 100%-osan megfelel! Éppen ezért át fogok öltözni, ha már nagyon nem bírom a Yui-szerkót xD (valamiért az az érzésem van, hogy ez nagyon hamar el fog jönni... xD) - és meg is oldottam a problémát. A második napi megjelenésem sokmindentől függ, tehát arról nem nyilatkozom ☺

Anything else? Hogy itt volt unokaöcsém nem tudtam túl sokat magamban lenni. Dave ugyanis kiváltképpen igényli a foglalkozást (nem hiába, hiszen 15 éves xD ), ezért minden figyelmem rá kellett szentelnem. Volt, amikor elég fárasztó volt, mert mióta kamasz korba lépett kicsit megváltozott és nehéz vele huzamosabb ideig beszélgetni, de ez egész jól kiküszöbölődött, aminek nagyon örülök ☺ Amikor a tanulást befejeztük, akkor filmeztünk. Elsőnek a Horrorra akadva 4-5 részét, de azok nem kimondottan kötötték le a figyelmem, utána előkerült a Gonosz halott meg a Kopogó szellem. A Gonosz halott számomra annyira unreális volt, hogy különösebb hatást nem ért el nálam. Meg volt tiltva, hogy kinyissák a könyvet, kinyitották mégis. Le volt írva, hogy ne olvassa fel a szavakat, de felolvasta mégis. Szóval telis-tele volt a szokásos horror-sztereotípiákkal. Démonok ide vagy oda, nekem ez egyáltalán nem volt ijesztő. A Kopogó szellem viszont betette a biztosítékot elég szépen! Volt benne minden, amitől félni szokás: temetőre épült ház, furcsa nagy fa, nehezen nyíló szekrény az ággyal szemben, mozgó játékok és sok megtört lélek. Tehát egy 20.századi klasszikus újrafeldolgozása! Na mindegy... a TV-re tapadó kezektől végem volt, hiszen az én TV-m is az ággyal szemben van xD mondjuk Dave azt mondta, hogy amilyen mélyen én alszok nekem aztán kopoghatnának meg suttoghatnának a TV-n keresztül xD - lehet van benne valami... x.x Na mindegy!
Elnézve ezeket a csúfságokat viszont rájöttem valamire: horrort egyedül nézni nem fain xD és itt ér véget a mai bejegyzésem, aminek megint csak SEMMI értelme nem volt ☺ Most jön az elolvasásra/újraolvasásra váró könyveim listája:
 • Colleen Houck: A tigris küldetése, A tigris útazása
 • Cynthia Hand: Angyalsors
 • Angeli Marina: Vérkönny, Angyalkönny
 • Lauren Kate: Torment, Passion
 • A. O. Esther: Összetört glóriák (no lám mennyi angyalos ☺ - véletlenül sem Shiki hibája xD )
 • Leiner Laura: Bábel, Akkor szakítsunk
 • Ardati Lili: A rémek sulija (ez nem biztos xDDD)
 • P. C. és Christin Cast: Az éjszaka háza sorozat
 • C. J. Roberts: Fogoly a sötétben (egyszer már túléltem, de kihagytam pár részt, mert számomra durva volt xD)
 • Gray: Baltazar (elkezdtem egyszer, de aztán elhagytam - gome Noriko xD - és megtaláltam *-*)
 • Bree Despain: Farkashalál (a Danielekből már elegem van, de ez a 3. része a trilógiának, Grace meg amúgy szimpi Jude-dal a bátyjával ☺ )
 • Anne Rice: Vittorio, a vámpír (egyszer ez is megvolt, de már nem emlékszem rá xD )
 • Fábián Janka: Az angyalos ház (el van kezdve, de valahogy elhagytam ezt is és most lett meg xD )
Nagyjából ennyi a tervem még a nyárra ☺ Majd meglátjuk mi lesz belőle^^ Egy kis éji muzsikával búcsúzom, nagyon jó szám, de nem tudok rájönni mi lehet a történet - pedig ez egy trailer xD ha valakinek van ötlete akkor írjon chatben xD

u.i.: amúgy... nekem se ártana egy elvarázsolt herceg - tőlem lehet tigris is xD