Meloddy's Life ~♥
Welcome
Beköszönő


Üdvözlök minden kedves olvasót^^
A nevem Hitsumoto Ayasha, vagyis ez csak a nick-nevem. A blogom egyfajta saját szórakoztatási célt szolgál. Írok mikor kedvem van, kinézetet cserélek mikor kedvem van és leírok ezt-azt, ami vagy saját tapasztalat, vagy egy napom elregélése. Remélem lesznek érdeklődők^^

Choose It
Kapcsolatok stb.

C U T E
Kattints rájuk és megtudod a titkot~

Chatting
Üzenj nekem!~ ^^


Credit
Köszönet nyilvánítás

Template : Azzahra
Basecodes : Yuuki
Images : WeHeartIt
Edited : Ayasha Hitsumoto
•• new design +előzetes ••
2015. május 19., kedd | 1:43 | 0 waiting


Amint látjátok én is lecseréltem a blogdizájnom! Elég régtől volt már a másik, kicsit talán unalmas is volt. De ezzel most meg vagyok elégedve 😊 - igaz a másik blogomon sokkal jobb sikerült (http://like-an-otaku.blogspot.com), de mondjuk azt már lassan egy hónapja csináltam, és két hónapja volt rajta az utolsó ismertető xD - na mindegy... Kezdek rájönni, hogy lassan egy-egy animét is elegendő lenne ismertetni rajta, mert nem haladok olyan gyorsan az animézéssel - pláne vizsgaidőszakokban nem 😭 - nem baj!
Amiket kipakoltam az oldalra azok is mind a kedvenc animéimből vannak ☺️ - kivéve a fejléc. A Love Live az aranyos és nagyon szép anime, de szerintem kicsit unalmas. A karakterek viszont szépek *^* ezért is leszek Nozomi a nyári Conon👍🏻

A mai bejegyzésem eltér a többitől, mert  igen csak későre jár már az idő. Telefonról meg amúgy is nehéz pötyögni ennyit xD ezért nem is húzom tovább, leírom a következő alkalommal mikről lesz szó!

- Fodrász
- Avangers 2
- Hétvége
- Vizsgaidőszak
- Ajándékdoboz
- Blood in Roses VN
- Pumi, a cicám
Stb.

A "stb." azért, mert hirtelen más nem jutott már eszembe, de mikor megírom a kövi bejegyzést akkor még tuti lesz valami, ami eszembe jut :) 

Mára ennyi +OYASUMI^^ 💕