Meloddy's Life ~♥
Welcome
Beköszönő


Üdvözlök minden kedves olvasót^^
A nevem Hitsumoto Ayasha, vagyis ez csak a nick-nevem. A blogom egyfajta saját szórakoztatási célt szolgál. Írok mikor kedvem van, kinézetet cserélek mikor kedvem van és leírok ezt-azt, ami vagy saját tapasztalat, vagy egy napom elregélése. Remélem lesznek érdeklődők^^

Choose It
Kapcsolatok stb.

C U T E
Kattints rájuk és megtudod a titkot~

Chatting
Üzenj nekem!~ ^^


Credit
Köszönet nyilvánítás

Template : Azzahra
Basecodes : Yuuki
Images : WeHeartIt
Edited : Ayasha Hitsumoto
×x Divide et Impera x×
2015. február 5., csütörtök | 0:56 | 0 waiting

*szolgálati közlemény: a bejegyzésemet több idősávban írom :P suli és otthon xD*
Odakint gyönyörűen szakad a hó, idebent jó meleg van (már ahol fűtenek is). A főiskolában megint!^^ Remek, de ugyanott ahol örülök neki, ott azért nehézségek is akadnak bőségesen. Mint például rögtön első nap! Az izgalmas volt. Előző este barátnőm szembesített azzal, hogy az első órám nem nyolckor, hanem tízkor kezdődik, én pedig azóta se tudom, hogy a másik szakon lévő Noriko ezt, hogy tudta jobban tőlem. Mindketten láttuk az órarendem, de ezek szerint benne jobban megmaradt! Lehet a hétvégém hozhatta a kiesést? Nos, az meglehet, mert elvonultam a civilizációtól, vidékre, apuhoz és a telefonom is bemondta az unalmast, hiszen nem jelzett térerőt. Átraktam a SIM kártyát apu telefonjába és akkor meg már volt. Szóval netezni is csak mamámnál tudtam! Grrr... azt hittem megőrülök a többiek nélkül!
Látjátok ezért rossz: hiába van kismillió barátod (jó azért annyi nincs xD), ha mind több ezer (nem is ezer, csak nagyon max 50 xD) kilométerre laknak tőled. Egyetlen út van az állandó avagy a gyakori kapcsolattartáshoz: az internet. Ezért újabban kocka lettem én is sajnos :( - de csak amióta conokra járkálok, azóta barátkozom ilyen sokmindenkivel, amit nem is bánok, mert a régi fátyolos kapcsolatok legalább így újra csak jó élmények maradnak, mert már a rossz emlékek eltűnnek^^ szépen lassan... ×.×
Kanyarodjunk vissza: jelenleg még iskolában ülök és emésztem magam az elmúlt napok miatt. *azóta hazaért, ezért most otthon teszi ugyanezt* Tehát az első napomon nem a 6.40-el kellett mennem Gyöngyösre, hanem szerencsére a 8.07-el. Örültem neki, mint majom a farkának, de sajna minden más nap a 6.40-el fogok menni és amennyire kocka vagyok mostanság, így sajna aludni csak ilyen 5-6 órákat szoktam. Eddig elégnek bizonyult, ezért meg mertem kockáztatni éppen előző este azt, hogy csak három órát aludtam, csak hát nagyon durván elcsesztem - de ez majd később, hiszen még mindig a hétfőnél tartok, ember!
Szóval hétfőn kényelmesen letrappoltam a buszhoz, még pénzt is tudtam felvenni, amiből már el is csesztem egy ezrest, de ez is majd később. Szóval mindenre volt időm, csak éppen a Klubban a lányokkal úgy megörültünk egymásnak, hogy elbeszélgettem velük az időt és rögtön késve értem órára! Ez lett volna csak az egyetlen probléma, ha nem rossz gombot nyomok meg a liften és nem megyek egy emelettel föntebb. Néztem is, hogy "Hűha! Két hónap alatt ez ennyire megváltozott?" - aztán rájöttem, hogy az agyam átmérője és kapacitása sajnos nem áll egyenértékben egymással, szóval be kellett látnom idővel, hogy bizony egy emelettel följebb mentem! Lépcsőzhettem, nesze nekem!
A szemináriumban baktatva jobbra-balra kerestem a 2.206-os termet, de mikor megtaláltam fény derült arra is, hogy az órám nem a 2.206-os teremben van, hanem a 2.205-ösben! Brrr. Ész amennyi látszik! - éppen ezért óvatosan kukucskáltam be hátam mögött öt perc késéssel, mikor pár csoporttársamra lettem figyelmes. Kétségbeesetten néztem az egyik fiúra, akivel összetalálkozott a tekintetem, mire ő intett, hogy menjek be xD Be is mentem és már jött is a nevetés... a csoportom hozzá volt ugyan szokva előző félévben ahhoz, hogy elég nagy sűrűséggel késtem, de talán ők is reménykedtek benne, hogy bizony első nap, első óráról, ami 10-kor kezd még én se fogok késni. Fenéket! A kis baka népség... naná, hogy késtem! Be is sunnyogtam leghátulra.
Egyébként a napom elég jól telt, csak nagyon egyedül voltam Noriko és a többi emberi erőforrásos nélkül. Kár, hogy csak első félévben voltunk szinte mindig együtt! Így egyedül maradtam. 4ever Alone! xD - de persze csoporttársaim próbáltak nyitni, csak nem jött össze nekik.
Másnap, kedden (na itt kezdődik az igazán vicces-rész), Evynek, k-pop fan csoporttársamnak sikerült felkarolnia, de ő is sajna egyéni tanrendes és így csak aznap császkálhattam vele. Nem mindig jár suliba, de kedden pont volt bent és aznap pont véradás volt és neki pont volt egy ismerőse, akivel beszélnie kellett. Le is mentünk hozzá, el is nevezem Rollynak :) - ez áll a legközelebb a nevéhez és szerintem párszor most róla is lesz szó a napi beszámolók során^^ -, Evy tehát kérdezett valamit tőle, nem nagyon tudtam figyelni, mert lekötött a véres tasakok látványa. Közérdekű információ: KI NEM ÁLLHATOM MÁS VÉRÉNEK LÁTVÁNYÁT! A sajátomat elviselem, de, hogy másét? Brrr... *freezy* azt ne! Azt nagyon nem.
Szóval Evy éppen társalgott Rollyval, amikor a srác felfigyelt a bamba pofázmányomra és az eltátott csőrömre, ezért így megjegyeztem - inkább csak magamnak -, hogy "nem bírom a vér látványát". Mire Rolly nemes egyszerűséggel közölte velem, hogy nem nézni kell, hanem adni xD - akkor Evy kitalálta, hogy ő még a vércsoportját se tudja. Társultam hozzá: én se. Rollyn viszont látszott, hogy a HÖK tagja (méghozzá nem is akárki, de ez majd később - akkor még csak az volt biztos, hogy tag), ezért elintézte simán nekünk a gyors vizsgálatot. Kiderült, hogy AB-s a csoportom. Megkérdeztem, hogy kinek adhatok, de Rolly elkezdett googlezni, mert nem tudta. Evy addig kétszer rosszul lett a tűtől (azzal mérték, ugye meg kell bökni az ujjad, el kell kenni egy papíron a véred és amelyiknél kicsapódás van, az a csoportod), de a védőnéni (?) közölte, hogy nekem A-s és B-s is adhat vért, de én csak AB-snek. Na jó! Semmi baj. xD Keverék vagyok, legalább a vámpírok tudnának válogatni belőlem :"D (megjegyzem: Kou vagy Raito - aki amúgy Light, és továbbra se akarom elhinni - kapna törzsvendég-kártyát is!)
Ezt követően megnéztük a vérnyomásomat, Rolly végig próbált kitartóan és megrendíthetetlenül rábeszélni arra, hogy adjak vért. Hatott valamit a rábeszélése, mert Nee-sannal letárgyaltam, hogy a következő alkalommal megyünk is. Tudom is mikor lesz, de titoktartási fogadalmat tettem :) - szóval fogok adni, de aznap bárhogy kérlelt nem szántam rá magam.
Kint váltottunk pár szót a lányokkal, hogy miujság meg ilyenek, aztán mentem is haza. Mire délután bekapcsoltam a gépet, Rolly már bejelölt! Örültem is neki, hogy van egy HÖK-ös ismerősöm és ezért büszke is voltam, de mivel úgy vélem, hogy legalább 20-an lehetnek a tagságban így bizonyára nem tartottam számottevőnek, hogy beszéljek is róla... erre ma/tegnap...?
Ma/tegnap - szerdán olyan csodásan el kellett b*sznom azt az ezrest,amit mindig elcseszek a Yui-CP-s 6000 Ft-ból, hogy az kegyetlen! Reggel megállapítottam, hogy három óra alvás - haha, Kouval skypeoltam és utána alkottam neki egy ajándékot, mert pénteken szülinapos lesz - nem elégíti ki az alvásszükségletem igényeit. Erre akkor jöttem rá, mikor harmadszor nyomtam le a szundi gombot a telefonomon és ezáltal harmadszor kussoltattam be Qeen Elsát, hogy ne legyen "Lass jetzt Los" (a Jégvarázs főcímdala németül az ébresztőm - nem az eredeti feldolgozás, de nekem jobban tetszik, talán már mutattam ♥), mert én se mentem "lass jetzt los" a dolgomra! Ennek meg is lett az eredménye: lekéstem a 6.40-es buszom :( - gyorsan volan.hu: Hatvanból mikor is van Gyöngyösre busz? - tanakodtam a 7-es hatvani buszra várva. Két busz volt: 7.20 és 7.30. Amikor még én gimis voltam (tavaly május és mégis tök távolinak fest :( ), volt egy buszsofőr, aki 6.55-kor már elindult, nagy gyorsan ment és mindig 7.20-ra bent voltam. Szerettem vele járni, de őt ezek szerint leváltották, vagyis régi sulimból való barátnőm azt mesélte. Így persze, hogy 7.25-re értem be és persze, hogy akkor időben indult a busz xD grrr... mehettem a 7.30-al így késtem egy negyed órát jogról!
A nap el is telt: volt egy kavar 10-kor: állítólag üzent a szaktanár, hogy előadást tart az iskolalátogatóknak, de mi, FOSZ-osok nem nagyon hallottuk avagy érzékeltük fülünkkel, hogy valaki ezt így elregélte volna, így mindenki lelépett. Én is fél órát vártam és mentem, senki nem volt már a csoportomból. Elmentem Kounak feladni az ajándékát, erre mikor visszamentem és összefutottam Norikóval ő tett egy javaslatot: "Délután is azzal a nővel lesz órád, szerinted meg lesz tartva? Kérdezzük meg!" - és így elmentünk a "C" épületbe és megkerestük a szaktanárunkat. Kivörösödött fejjel és mélytorokból jövő hanggal ordított az arcomba, hogy márpedig ő üzent egy tanárral, hogy 11-kor jön vissza, erre mikor visszajön csak a BA 6. félévesei voltak ott. FOSZ 2.félév? Senki. Kérdezte is, hogy hogy képzeltük, na meg mondta, hogy vele ne szórakozzunk. Erre közöltük, hogy Noriko nem velünk van. Mire ő: "akkor neki ehhez semmi köze" - csak lestem. Durva :D (Rolly szerint gyakran veszekszik) És így kikiabálta magát, ezért a délutáni gyakorlatra (szerencsére csak két hetente lesz ez) már nyugodtan jött be, kevésbé lángoló fejjel. Nyau! =.= 
Ugye még volt kb. másfél órám az elméletig, ezért lementünk Norikoval a Klubba. Ott voltak a többiek! Az emberisek és akik még nem mentek haza FOSZ-osok is (elmentek az emberi erőforrás előadásról is - csak én voltam szerintem IFO-s=turizmusos xD), kemény egy fő xD Elmeséltem majdnem sírva, hogy mi volt a látogató - és attrakció menedzsment tanárral. Ők is felháborodtak :) Vivy - csoporttársam - meg kihallotta ugye, hogy lesz délután óra. Rá is kérdezett, amit meg is erősítettem! Kiírta FB-csoportba, hogy jöjjenek vissza akik tudnak, mert tanárnő azt mondta, hogy baj lesz, ha nem jönnek vissza (hárman jöttek amúgy vissza xD két srác meg Viry). Kaptunk is visszajelzéseket^^ Mindenki kicsapongó boldogsággal fogadta xD - remélem érezhető az irónia ☺
Aztán Nori-chanéknak órájuk volt. Elmentek, mi Vivyvel maradtunk. Arra az elhatározásra jutottunk, hogy leülünk gépezni. És így sikerült elkezdenem ezt a blogbejegyzést^^
Blogolás mellett Fb-n is beszélgettem pár emberrel, köztük Rollyval is. Valahogy Vivy és köztem pedig feljött a téma a véradásról így meséltem is neki Rollyról. Hozzátettem, hogy "most is vele beszélgetek" - mire ő riadtan odakapta a fejét a monitorra: "nahát, te a HÖK elnökkel spanolsz?" - vagy valami ilyesmit kérdezett, amit felfogtam belőle az a HÖK elnök volt. Kétségbeesetten kapkodtam a fejem, mert szégyelltem a tudatlanságomat. Vivy meg is mosolyogta, de volt, aki pl. ki is nevetett xD - megkérdeztem azonnal Rollyt, hogy igaz e és ő megerősítette. Akkor aztán hideg-meleget is kaptam. De örültem neki, hogy ez a HÖK elnök nem olyan, mint a filmekben: tudjátok a lenyalt hajú, vasalt frufrus, Justin Bieberek! - ez jó érzés volt :) - mellesleg azóta ez a nap sztárja, hogy én nem tudtam ki a HÖK elnök xD Na bumm! Bocsi :P
Erről eszembe jutó középiskolás story:

Miwako-channal és még valakikkel mentünk a folyosón mikor a diákpolgármester kampányolt. Eljött mellettünk a srác és köszönt nekünk, mint egy jó politikus. Köszönés után odafordultam Miwakohoz csupa felháborodottsággal: "Ez meg ki?!" - erre közölte, hogy "A diákpolgármester!" - nem kell mondanom mennyire nevettünk, ugye? :"D

Szóval így meglepett a dolog, de nem baj, meglepetések nélkül uncsi lenne az élet ☺
Ezt követően mentünk órára és utána találkoztam Rei-channal a városban, mert az öccse oda jár suliba és szülői értekezlet volt^^ míg az ősök bent unatkoztak, addig mi ketten járkáltunk a plázában és a kirakatok között. Hihi ☺ - kiderült, hogy akadt mit megbeszélni, de ezt azért csak nem teszem közzé itt^^" Úgyse nagyon olvas senki, de ha mégis, akkor megkérdezi és elmesélem ☺
Hulla fáradtan jöttem haza. Zombin felhívtam Lizzyt és ő éppen akkor kelt. Kicsit se irigykedtem :"D Na nem baj, holnap csak egy előadásom lesz... *legyint* azt simán kibírom^^


Más: Múlt hét végén elmentünk Haru-channal vásárolni Budapestre. Izgalmas volt!^^ Főleg, mert a szemeteskukáig való elsétálás is komoly veszélyekkel járt. owo Durva, hogy "Nagyfalun" mennyi fura alak van :"D Bár Nee-sant jobban lekötötték a "szárnyas patkányok" (=galambok) látványa és ócsárlása, mint Jehova tanúi ügybugó ténykedései. Nekem meg nekemjött egy fura alak és még neki állt feljebb, holott bocsánatot kértem! Haru-chan leugatta a fejét és fület-farkat behúzva elment a metróhoz xD
- Hé, nem látsz a szemedtől? - morgott rám a csávó, aki még Nee-santól is magasabb volt. Azt hittem pedig, hogy ez lehetetlen!

- B-bocsánat - sütöttem le a fejem, mire morgott valamit az ipse. Erre Haru-chan:
- És maga se lát a szemétől, ami mellé süket is? A húgom éppen bocsánatot kért! - mondta, mire a férfi valamit szitkozódott és elhúzott. Lehet nem hagyta volna ennyiben, ha nem ment volna a metrója^^
Haru egyik barátnője egy kávé erejéig velünk tartott. Végül én ittam meg a kapucsínóját és nővérem vizét is a forrócsokim mellé! Bakker a Tchiboba nem sajnálják az adagokat xD alig tudtam megbírkozni ennyi mindennel^^
Haru barátnője kisvártatva el is ment, mert dolga akadt. Így magunkra maradtunk az Aréna Plázában. Hívtam Lizzyt is, de hát sajna délig aludt, és amúgy se engedték :/ semmi baj! Majd máskor, csak már hiányzik az én mini-Raitom ♥ (Conon elvileg Raito lesz avagy Subaru xD). Így Haruval bejártuk a legolcsóbb boltokat és kaptam pár új fölsőt, fehérneműt - mindent ami kell :) Karácsonyi utó-ajándék, mert karira nem vett semmit nekem, azzal a szöveggel, hogy januárban BP-re megyünk és vesz egy-két dolgot. Magának azért több mindent talált! :) Semmi gond, jó volt egy teljes nap a nővéremmel^^
Kajáltunk is: akkora gyros tálat kaptam, hogy azt hittem nem bírom megenni o.o Haru megette az egészet, én egy-két falatot hagytam. De megettük mellé együtt a gyümölcsös-rizst, amire együtt startoltunk rá a kasszánál: "Gyümi-riiizs" - visítottuk és a kasszás már mosolyogva nyugtázta, hogy biztos tesók vagyunk xD Á :"D - szóval jól eltelt a nap. Hazafelé mindketten aludtunk, mert előző este nála aludtam és éjfélig pofáztunk. xD Elég rég láttam már, nem volt meglepő ☺
Szóval ez is nagyon jó volt ♥

Anythin else? Voltam megint ruhapróbán^^ Azt hittem Yui szoknyája legalább térdig ér, erre itthon nézem elszörnyedve, hogy kurvára nem xD Nem baj! Már egy kicsit feljebb hajtattam a varrónővel :) többet nem variálok, nem akarom megbántani. Majd megoldom!^^
Jaj, mennem kéne aludni, mert már háromnegyed egy és én még mindig fél hatkor kelek xD 5óra alvás? Lol :P
Holnap jövök szerintem az új dizivel, amivel közel-lassan egy hete szenvedek!^^ oyasumi~ xD


Búcsúzó videóm:

u.i.: Ki a halál hitte volna, hogy ennek ilyen jó a magyar szövege? *^*