Meloddy's Life ~♥
Welcome
Beköszönő


Üdvözlök minden kedves olvasót^^
A nevem Hitsumoto Ayasha, vagyis ez csak a nick-nevem. A blogom egyfajta saját szórakoztatási célt szolgál. Írok mikor kedvem van, kinézetet cserélek mikor kedvem van és leírok ezt-azt, ami vagy saját tapasztalat, vagy egy napom elregélése. Remélem lesznek érdeklődők^^

Choose It
Kapcsolatok stb.

C U T E
Kattints rájuk és megtudod a titkot~

Chatting
Üzenj nekem!~ ^^


Credit
Köszönet nyilvánítás

Template : Azzahra
Basecodes : Yuuki
Images : WeHeartIt
Edited : Ayasha Hitsumoto
freaky chic ♕
2014. december 11., csütörtök | 2:51 | 0 waiting

Ami azt illeti a hétvége miatt nem is kellett volna paráznom! Csak tudjátok nehéz egy hétvégét 3000 Ft-al átvészelni Pesten, de miért lepődünk meg ezen, hiszen ott minden drága! Egy 24 órás bérlet is 1650 Ft így jövök Lizzynek 1500 Ft-al, mert annyi kellett ahhoz, hogy hazajussak. Vagyis a buszom éppen csak 650 Ft, de közben még vettünk itt-ott vonaljegyet, mentünk anime-piacra, meg ilyenek, szóval így jártam. 9000 Ft-ot szántam Conra, ebből kb. 5-6 ezer lesz,amit magamra tudok költeni, de semmi baj. Amúgy is be fog fagyni a fenekem, mert holnap Anyuék megcsinálják a rövidnadrágom és hiába veszek fel kettő (!!) nejlonharisnyát a combzoknimhoz, attól még előre láthatólag nem lesz melegebb a helyzetem. De ne térjünk el a tárgytól!
Ráparáztam nagyon, de végül nagyon jól alakult...
Reggel a 7.50-el be kellett mennem Hatvanba, mert máshogy nem volt csatlakozásom a hülye fél 11-es vonathoz. De nem volt baj: mivel Lizzy előző este kihisztizte nálam, hogy kapjon még egy kis apróságot az igazi ajándéka mellett (ami nem jött meg csak most hétfőn, tehát Conon kapja meg xD), ami egy keresztes fülbevaló és egy csoki volt. Örült neki, én annál kevésbé, de legalább neki örömére szolgált :P Éppenséggel a világ legnagyobb problémája az volt számára, hogy a 11-ből az a hat ember, aki eljött szinte mind csak később tudja odaadni az ajándékát. Amit tőlem kapott nem volt két forint, szóval az lesz a karácsonyi ajándéka is!
Ennyit erről... beszaladtam még gyorsan Anyuhoz elköszönni, aztán rohanhattam a pályaudvarra, mert már csak tizenöt-húsz percem volt indulásig és még jegyet is kellett vennem. Nem baj, rövidítettem a kastélyudvaron keresztül:

ez a Grassal - Hatvan ☺

Ez lenne a Grassalkovics kastély Hatvanban :D Direkt írom fonetikusan, mert nem akarom elcseszni xD - szóval fél úton megálltam és megjegyeztem magamnak, hogy igazából tökre hasonlít a Sakamaki-kastélyra a Grassal, de ezt már Liz és Himi megállapították, mikor nálam voltak a nyáron. Jó, hát persze nem tökéletes hasonlóság,de azért elég elfogadható:

jobban szemből nem találtam képet :(

Elérni elértem a vonatom, mert még késett is. Ettől függetlenül mégis időre értünk be, szóval nem értek semmit xD
A Keletiben már várt rám Lizzy és Yoko (utóbbi egyik barátnője, Conon Subarunak öltözött - a videóban,amit korábban közzétettem meg is tudjátok nézni ☺ mármint a Lizzyék fellépésében!), Lizzy Ayának öltözött, ő a saját kitalált karaktere az UtaPriben, míg Yoko Tokiya volt. Rávettek, hogy vegyek 24 órás bérletet, és én a metrón szembesültem vele, hogy elfogyott a pénzem, de Lizzy adott kölcsön, mint az fent kiderült xD - Conon megy vissza! - én már csak ilyen kéregetős vagyok :D Pl. Norikóval mindig van egy 120 Ft-os keretünk, amit kölcsönkérek, visszaadok, majd megint elkérek tőle, de ez így megy már oda-vissza egy hónapja x.x
Először el kellett mennünk Lizzyke Tokiya-figurájáért. Nehezen, de egy párocska segítségével végül eltaláltunk a boltig. Lizzy meg kifizette a 25 EFt-os figuráját (!!). Kicsit kiakadtam rajta, mert én biztos nem adtam volna annyit egy ilyenért:

pontosan ugyanez van meg Lizzynek is!

Anyukája úgy szintén kiakadt. Egyébként ő szimpatikus egy asszony! Nekem nagyon ;) Főleg, mikor közölte Lizzel, hogy kidobja az ablakon a babáját, mire Liznek a legnagyobb problémája az volt, hogy "ez nem baba,hanem figura" - nagyszerű, nekem meg a vezetéknevem "Figura", és mégse kérem ki magamnak xD Mondjuk,hogy hangzana "Babával" a nevem? Bele se merek gondolni...
Egyébként nem voltunk sokáig hármacskán, mert hamarosan jöttek a többiek is. Trixy, Rima és Himiko. Liz meg elvitt minket szülinapja alkalmából egy kávéházba, ahol ilyen kis finomságot ittam:

ez pont az enyém volt - még jó, hogy Lizzy lekapta :D

Ez fehér csokis forrócsoki, nagyon finom, puding-szerű állaggal. A többiek mixelték az ízeket, én maradtam a hagyományosnál. Egyébként Lizzy figyelmeztetett minket, hogy viselkedjünk meg legyünk normálisak, de azok is lettünk persze, méghozzá olyan szinten, hogy Yoko felborította az egyik asztalt, a többiek táncoltak, mi meg Trixyvel Liz telefonján játszottunk. Egyébként Trixyvel volt a legkevesebb gond, pedig Liz őt figyelmeztette a legjobban. Ha már Trixynél tartunk: miért van az, hogy ő 13 éves és már most fél fejjel magasabb tőlem?! T.T - ah, mindegy, sosem voltam egy magas ember.
A kávéház után Lizzyéknél még kaptunk egy előadást olyan ShouXSatsuki feelinggel, ilyen yaoit, de nagyon menő volt :) - aztán ettünk tortát és kimentünk vandálkodni. Volt egy ilyen játszótér ott Kelenföldön, ahol ilyen ugráló cuccok voltak szanaszét a terepen és azokon lehetett ugrálni. Miközben az én gyönyörűséges rózsaszín parókám mindenkinek bejárta a fejét, Trixy eláztatta magát, mert ő akkor is ugrálni akart, mégha esett is. Eh *legyint* Sosem értettem miért jó vizesnek lenni^^"
Az ide-oda metrózgatás és villamosos bliccelések során amúgy rengetegen megnéztek minket,akik színes parókákba rohangáltak Pest utcáin. Tőlem még azt is megkérdezték, igazi a hajam! Egyszer Himi közölte az egyik ilyen alakkal, hogy "igen, az" - nagyon nevettem xD Én már untam magam ismételni... amúgy tény, hogy igazinak fest ez a Megurine Luka paróka, de azért szerintem egyértelmű, hogy nem igazi, mármint, hogy látszik az illesztésnél, hogy paróka, vagy nem? Most amúgy ott figyel a szekrényemen. Himiko kitalálta, hogy Yoko és Trixy fonja be nekem (még a kávéházban) és utána már másnap Lizzel az anime-piacra is befonott paresszal mentem. Az eső se rongálta annyira, na meg nekem se lógott a pofámba xD
Visszatérve az első napra: miután mindenkit hazakísértünk már csak Himiko, Liz meg én maradtunk. Én ugye ott csöveltem Lizzynél, Himi meg kb. 2-3 emelettel lentebb lakik, ugyanott, úgyhogy mi maradtunk túlélők :D - Himi is dobbantott olyan 2 óra magasságában, mi meg átöltöztünk és ágyba ugrottunk Lizzel. De négyig beszélgettünk... tipikus csajos dumák:

From: Dengeki Daisy


Szóval ilyenek xD És akkor még nem is mondtam eleget :P
Másnap 10-kor keltünk és 11-kor mentünk a Con-Pótra. Ez ilyen anime-piac volt. Elég jó dolgokat lehetett venni! Pl. Liz vett Himinek egy Sebastian (Kuroshitsuji) figurát meg egy csomó UtaPris kitűzőt, amire én hívtam fel a figyelmét az egyik standnál (?). Kaptam is tőle egy Ais kitűzőt:


a scennerem miatt kicsit szemcsés T.T

Imádom *-* - én nem adtam volna érte 350-et, de sebaj... *legyint*
Utána még felmásztunk hozzájuk, kajáltunk és átjött Himiko meg Rima. Rimát végig ölelgettem és Conon folytatom ezt a tevékenységet, mert valami imádnivaló a kiscsaj :D ♥ - aztán a fél 5-ös vonathoz rohantunk a szó szoros értelmében Lizzyvel. Reméltem, hogy most nem késem le, mint múltkor >.< És nem késtem le *-* Bár a vonaton kellett jegyet váltanom, de annyi baj legyen, mert a kaller csak Rákosligettől adta :D Nagyon rendes volt ☺

Aztán elértem a 18.30-as buszomat, persze egy órát várnom kellett. Apa meg, mint valami mágus megérezte, hogy kitettem otthonról a lábam és felhívott. Nem tudom, hogy csinálja! Se őt se Anyut nem értem. Mindig megorrolják, ha én valamit teszek xD Fura :P - elbeszélgettem vele. Csak aztán le kellett tennem, mert ki kellett elégítenem emberi alapszükségleteimet a toalettel kapcsolatban! Nagyszerű, hogy ezt ország-világ előtt leírom, de valamivel fel kell dobnom ezt a kis naplózást xD Már nem mintha bárki is olvasná, de azért nekem így tetszik :)
Odabent még Miwako nővérével is találkoztam. Mivel már nem beszéltem Miwa-channal egy fél éve kb. azt hittem, hogy a nővére hozzám se szól, de mosolyogva köszönt nekem. Ez azért elég jól esett :) - csak nem volt maradásom odabent: vettem egy forrócsokit és mentem ki, mert odabent megsültem xD - aztán felhívtam Anyut és így ennyi. Adam várt rám a buszmegállóban és vele jöttem haza! Szerencsétlen azt se tudta, hogy üssön le, mert nagyon beszéltem :D túl sok mesélni valóm volt, ennek csak a töredékét meséltem most el nektek^^

Más: Ma Norikóval elmentem császkálni Gyöngyösön. Tök jó volt, már rég találkoztunk (egy hete kb.? xD) és jó volt kicsit összefutni. Viszont nem kellett volna azt a füllbevalót felvennem, amit egy voltosztálytársamtól kaptam, középiskolai mikulás-ajándékra, mert az nagyon szétcseszte a fülem, és most tiszta var :( szépnek szép és pillangós is, de azért mindig kisebezi a fülem, és nem is értem így miért hordom! DE nem is ez a lényeg... Norikóval vettünk barátnőjének ajándékot (pillangós dísz - azt hittem lopok magamnak is, imádom a pillangókat, az a kedvenc állatom :D ), aztán meg bementünk egy szépségcikkes-boltba egy szőke parókáért, amit már korábban kinéztem magamnak. Erre kiderült, hogy az nem is paróka, hanem póthaj! Ígyhát átmentünk egy másik boltba, ahol pont aznap érkezett friss áruként egy 1290 Ft-os szőke paróka! :D Hogy mire kellett? Hát a Yui-cp-mre! - amúgy nem a legjobb minőségű paróka, de azért nekem tetszik, hiába hullott már ki a fele, mióta hazajöttem xD (na jó, azért a fele nem :P ) Még Noriko is felpróbálta, nagyon vicces volt, de ő is kiröhögött engem benne :D hát jó, akkor még nem volt belőve meg rendbe-szedve. Viszont így se vagyok megelégedve vele, szóval lehet túladok rajta egy 600-700 Ft értékben, de kinek kéne egy ilyen?^^" Még nekem se, csak fölös pénzkidobás volt, de egynek megfelel :D ha nem tudom már februárban megvenni a kinézett Yui-parókát,akkor az is tökéletes lesz. Szilveszterre meg amúgy is felvenném, mert ez eleve party-paróka (ezért is rosszabb a minősége) szóval használjuk :P
Norikóval jól elvoltunk. Utolsó perceinkben meg beugrottunk egy könyvesboltba (előtte vettem Puminak kaját és a plázában a CBA egy köpésre van a könyvesbolttól) és kinéztem magamnak egy nagyon jó könyvet. Bár Noriko fedezte fel nekem, de azért jól néz ki:

ez a borító - imádom ezt a hajat ♥

Amúgy láttam bent a Gyöngyvért is... első-második rész! Bárcsak valakitől azt kapnám karácsonyra, de sajna senkitől nem fogom, így magamra maradtam, majd megveszem tavasszal T.T - sebaj, Rei-chantól is jó könyvet kapok, meg Norikótól is, az is elegendő. Be kell érnem vele :)
Anything else? Jövőhétre már felvettem két vizsgámat. Nagyon félek tőlük, de muszáj lesz megpróbálnom! Az első turizmus lesz, az még friss, mert most volt belőle ZH, de a Pénzügy az már harapós. Abból semmire nem emlékszem, pedig kisebb-nagyobb rendszerességgel jártam előadásokra! Pfű, vajon, hogy fog menni? Majd ma mikor felkelek dél-egy óra magaslatában, akkor rá egy órára majd tanulok és még pénteken is, míg el nem csusszanok itthonról Adamhez :) szombaton is tudok rá tanulni, míg Rei-chan nem jön, mert ugye nálam alszik a vasárnapi-con miatt. Jujci, az is de izgi lesz *-* Lehet még este jelentkezem egy jó kis bejegyzéssel a Conokkal és CP-tervekkel, tanácsokkal kapcsolatban^^

Esti videóm egy gyönyörű szám Hikaru Midorikawától (Ayato - DL)... imádom ♥

u.i.: akkor is úgy gondolom, hogy Raitónak jobb hangja van!! xD