Meloddy's Life ~♥
Welcome
Beköszönő


Üdvözlök minden kedves olvasót^^
A nevem Hitsumoto Ayasha, vagyis ez csak a nick-nevem. A blogom egyfajta saját szórakoztatási célt szolgál. Írok mikor kedvem van, kinézetet cserélek mikor kedvem van és leírok ezt-azt, ami vagy saját tapasztalat, vagy egy napom elregélése. Remélem lesznek érdeklődők^^

Choose It
Kapcsolatok stb.

C U T E
Kattints rájuk és megtudod a titkot~

Chatting
Üzenj nekem!~ ^^


Credit
Köszönet nyilvánítás

Template : Azzahra
Basecodes : Yuuki
Images : WeHeartIt
Edited : Ayasha Hitsumoto
>>>legkisebb is számít... ♥
2014. november 6., csütörtök | 1:02 | 0 waiting

Hahóóó, itt vagyok, élek, nem haltam meg - nincs akkora szerencsétek ;) Ez pedig itt a beszámolóm az eddigi hetemről!
Hétfő - Semmi extra, lógtam egy órát, mert infó helyett bementem a MelóDiákba, hogy végre hitelesítsem a beiratkozásomat. Megtudtuk Norikóval, hogy van beiratkozási díj, méghozzá kemény 3000 Ft. Hát elmehetnek a francba! A Fürge Diák nem ingyen van?! Mert mintha az derengene. Na jó, igazából annyira nem lepődtem meg, mert ez az Universitas Iskolaszövetkezet egy pénzéhes immateriális cucc - elvégre a név az név, de ugye nem tudom megfogni,ha csak nem simulok rá az egyik épületére a sok közül xD Annyi baj legyen, mondtam, hogy nekem nincs annyim, ember, szerinted miért jöttem ide? Jókedvemből vagy mert nem tudtam mit tenni a szabadidőmben? Hát a nagy f@szt! Éppenséggel azért, mert kell a pénz. Van egy "wishlist"-em,amin van egy-két nem olcsó dolog, amit ezresből nem úszok meg. Jó, egyébként a PS-ről lemondtam, mert ma teljes véletlenségből pont beraktak törölgetni a Műszaki Osztályra és éppenséggel le kellett törölgetnem a PS polcot is és hát - kicsit felakadt a szemem... kerekítsünk: 130 EFt! :P Nagyszerű, nem? xD Jól van, akinek van egy kis zsebpénze az tőlem vegye meg nyugodtan, de én inkább a kedves sógorom PS-ét részesítem előnyben, már ha kölcsön adja nekem téli szünetre, mert ha sikerül elegendő fizetést bezsebelnem, akkor ezt megveszem:


Ha nem, akkor meg letöltöm, a franc se genyózik vele annyit :D Különben meg az hogy van, hogy a Vandead Carnival az olcsóbb, mint a Haunted Dark Bridal?! Nekem ez fura, lévén, hogy a VC a legfrissebb megjelenés... Most. Akkor. MI?! Vagy én láttam rosszul és az is a HDB, mert akkor az jó... de így? Háááát... hagyjuk.
Egyébként, ha már Diabolik Lovers: éppen most hallgatom a More Blood Karakter Dalait. Van, akinek jobb, mint a HDB-sek, de azért van, akinek nem. És van, akinek mindkettő isteni: Raitónak ♥ Neki a múltkori is imádni való és ez az újabb is, amit be is teszek szerintem a bejegyzésem legaljára.
Térjünk vissza a jelenbe: elmentem a MelóDiákba és ott a tagsági díj nem egyetlen meglepetés volt, hanem az is, hogy másnap, tehát tegnap már kezdhettem. Jó, nem volt vészes, annál többet keresek, de az borzasztó egy első nap volt! A Boschban jobb volt ettől *felvesz egy zoknit,mert fázik a lába* Itt a második nap volt nagyon jó! Vagyis... na majd elmesélem.
Kedd - Első napom melóban, de előtte iskola. Semmi extra, haladjunk a melóhoz: bementem, lestem, mint rimóci nyuszi a hurokban és odatoppantam a security-s bácsihoz:
- Jó napot kívánok! Diákmunkára jöttem - mondtam neki, aztán megköszörültem a torkom, mert úgy láttam, hogy nem nagyon figyel rám.
- Aha, jó, akkor tessék... - kipakolt elém egy narancssárga bilétát és egy füzetet. A bilétát nem hordhatom nyakban, csak eldugva zsebben, a füzet egy ilyen látogatási füzet, amit ki kell mindig tölteni, mikor megyek. Diáknyilvántartás vagy mif@szom...
Aztán mehettem a Vásárlótájékoztatóhoz vagy mihez és onnan elkísértek az osztályomra. Kiderült, hogy rosszul emlékeztem a beosztásomra és Száraz Részleg helyett a Non Food-ra mentem. Ez ilyen lakásos-háztartásos cucc. Tele van ilyen jó féle dekorációkkal meg turmixokkal, tudjátok! :P El lehet vele az ember, főleg, ha pakolgatja őket, azaz tölti őket és van, amin nincs vonalkód. Nos azt silabizáld ki hova kell tenned! Én azokat tudjátok hova szoktam? Vissza a dobozba xD Szarozzon fele a halál, én biztos nem!
Aztán végülis az első napom nagyban abból állt, hogy semmiből. Pakolásztam, ültem (néha!) és lestem. Pff... elment nehezen. Aztán mikor szüneten voltam nehezemre esett megállni bőgés nélkül, mert Anyuval beszéltem és kb. olyan honvágyam volt, hogy az hihetetlen! Bezzeg ha ezt hallgattam volna: https://www.youtube.com/watch?v=Nme8YwnMKVs - ez valami isteni Kanatótól, az új kedvencem ♥ 4x hallgattam végig xD Aztán úgy fellázított, hogy arra az elhatározásra jutottam, hogy holnap NEM megyek be számvitel előadásra :P - kell egy kis pihenő... majd jövőhéten nem hagyom ki^^ Amúgy úgyis hétfőn átvesszük azt, amit elméletben "megtanultunk". Mert szerintem senki nem tudja nálam jobban xDD ergó: senki nem tanulja meg :P Jó, bónuszpont Norikónak, mert ő már tudja. De nem az én hibám, hogy Noriko ekkora talent és mindent tud *-* ezért is ő a magántanárom ♥ Sokkal jövök már neki. Pl. egy angol könyvvel? :P
Az idő csigalassúsággal telt, elvégre percenként néztem a karórámra és így... tudjátok milyen ez: lesed, lesed és nem halad az a prosti mutató :/ - aztán nagy nehezen eljutottunk este 10-hez, A két fiú akikkel vagyok, Gabi és Tomi már elmentek fél órával előbb. De jó nekik! Cehh... majd rájukküldöm Kanatót bosszúból, mert ez így nem játszik :) Én ott szívok egészig, ezek meg már félkor lécelnek. Na bumm! Amúgy Gabi mindig futva segít nekem, ezzel is elkényeztetve engem, de Tomi meg inkább a beszólogatós fickó, aki FB-n jófejkedik csak x.x emellett javasolta, hogy járhatnánk együtt. Hát oké, megint egy kisgyerek startolt rám? Na jó, ő mondjuk csak egy hónappal fiatalabb, de akkor is. Adaaaaam T.T Szólj már rájuk, hogy a pasim vagy :D - tényleg... Adam is annyira hiányzik :( Ez így nagyon nem fekszik. Tudjátok milyen, ha az ember lánya szerelmes, nem? Nos, én azt hiszem csak most lettem igazán szerelmes. Adam mindig is másabban közeledett felém, mint a többiek, bármiről is legyen szó. Ő számomra az igazi álompasi :) - és hiányzik, kész T.T Alig várom, hogy pénteken lássam... juj, de jó! Pénteken, ha előbb elengednek fél órával, akkor minden királyság és elérem a 18.25-öt *-* kjáááá ♥ mehetek haza :3 Pumi, Anyu, Adam és a többiek (persze ők csak FB-n xD)
Még annyit zárásul: hazafelé Anyuval telefonáltam és akkor el is tévedtem. Valami kietlen, sötét utcán tértem igazán magamhoz és már vártam, hogy a DL-Triplet rámugorjon, de helyette Anyut nyugtathattam, mert amekkora szám van, rögtön kiderült, hogy el-té-ved-tem :(
Szerencsére megtaláltam a megfelelő utat és hazajutottam - azaz Nee-chanékhoz. Még jó!
Lefürödtem meg ilyesmi, aztán még TV-ztem egy rövid ideig és aludtam.
Szerda - Ez volt ma. Ma már sokkal jobb napom volt. Reggel ráértem kelni, mert csak délre kellett suliba mennem. Kigyalogoltam a tacskóhoz és a "műszakvezetőszerűségem", azaz Bea, nem tudott velem mit kezdeni, ezért adott vödröt meg rongyot, hogy haladjak szépen törölgetni a Műszakira. Na jó, mentem én éppen. Azt hittem, hogy majd rossz lesz, de nem volt az. Elvoltam vele mondjuk: törölgetés közben leskelődtem és azon gondolkoztam, hogy "ha én ....-ot akarok venni  akkor melyiket venném" - hát elvoltam vele :) Sajna közben jöttek-mentek az emberek, ergo megtaláltak egy-egy "legyen szíves"-sel, de azért nagyjából eltájékoztattam őket. Kivéve a nőt, aki már nem is tudom mit akart venni én meg elküldtem a Zöldség Osztályra xD - hát, odatalált szerintem, csak nem lelt rá arra, amire szeretett volna :) Kicsit rosszul vettem ki, hogy merre vannak az akciók... xD
Aztán mikor ez megvolt mentem Beához, hogy most mit tegyek. Az meg benyomott feltölteni Peti mellé, mint tegnap. Azt hittem megint rossz lesz, de nem volt az, mert elvoltam Petivel+még ott is feltaláltam magam. Ezzel el is telt az idő, csak közben akadt némi "nemi(!!)" problémám, ha értitek. Igen, a munkamániás Télapó... de hívtam is Onee-chant, hogy most hozzon már nekem felszerelést, mert nálam aligha van. Erre ő közölte, hogy vizes a haja, nem fog mászkálni, küldi sógorom. Ő persze hozta is és a Vevőszolgálatnál át is vettem tőle, amit kell. Aztán mentem vissza töltögetni!
De mint írtam már korábban: elment ma az idő, főleg mert a BK-cuccok (ilyen csomagszállító eszköz vagy mif@szom) segítségével is pl. visszavittem a dobozokat a raklapokon a raktárba - utána mehettem haza. Tök jó kedvem volt mikor hazafelé jöttem, akkor is! Éltetek már ilyet? Boldogan dolgozgatni és full felpörögve sétálni hazafelé :) Azaz Nee-sanékhoz, de na... már ez a második otthonom, ha úgy vesszük, elvégre kedd-szerda-csütörtök és még lehet néha pénteken is itt vagyok. Nem tudom máshogy megoldani, mert utolsó buszom 18.25 és a munkaidőm meg 10-kor ér véget. Ez van, ezt kell szeretni! Majd beleszokok amúgy. Meg ma is tudtam pl. leselkedni a karácsonyi részleg előtt, mikor ott is töltöttem, és mikor mentem hazafelé, akkor is szántam rá egy kis időt és ki is néztem magamnak egy jó kis könyvet:


Ez lenne az, de haladjunk tovább... :D
Tehát hazafelé jövet is tök happy voltam (pedig megint eltévedtem, de nyugi, ezt is megoldottam xD) és nem azért, hogy egyáltalán hazajövök, hanem azért, mert ma jó napom volt. Csak add Kamisama, hogy holnap is ez legyen! Nem akarok még egy olyat, mint tegnap. Azaz sokkal inkább tegnap előtt, mert most tartunk fél 1-nél :"D - hát tényleg nem megyek előadásra holnap. Pff. Egyszer megtehetem, nem?^^ Majd szépen kisétálok 12-re a sulihoz, mert Turizmusról a világért se akarnék lemaradni. Hihi :)
Így eddig ennyi a fejlemény, majd hétvégén jelentkezem a továbbiakkal ;)

Más: Azt hiszem ha hazaérek az első dolgom lesz letölteni a More Blood összes karakterdalát, mert ezek valami égb@szottul jók :) - hm, ma kicsit sok a káromkodás, nem? xD - Ezeket nem tudhatom letöltetlennek. Főleg Kanatóét! Amúgy Raitóénak is örülök, de neki még nem a teljes van fent, csak egy kis rövid részlet, amit alul láthattok. Ez lesz még hosszabb is, azt hiszem :) Olyan kis aranyos benne 0.40-nél, amikor a nem is tudom mit mondja, azaz énekli (do chi wa ski na-a yo talán? ). Nekem nagyon nagy örömömre szolgálna, ha egy 5-6 perces felvétel lenne belőle, de vajon mikor jön már ki? Tűkön ülök T.T

Anything else? Igen, most rossz kislány leszek és holnap nem megyek be 10-re előadásra. Nem akarok olyan korán kelni, ha nem muszáj! De az összesről se maradnék le. Néha csinálhatok ilyet, nem? Haru is megcsinálta! Akkor én miért ne? Mert engem mindig kinézni a vidéki-családtagok (apu, mama - ezek... ), hiszen nem vagyok olyan fogékony a tananyagra, mint ő volt? Nos, azért egy 74%-os infóval (jó, az elméleten csak 24 pontom lett, gyakszin lett 64 vagy mennyi) szerintem egész jól ellehetek, elvégre a ZH-m annyi lett. Számvitelből 14 pontos, ahhoz még a megajánlott jegyhez össze kell szednem 21 pontot xD Pénzügyet még nem tudom, de pl. az üzletiből még 24-et kellene összekaparnom, hogy átmenjek, vagy vehetem fel jövőre xD Amúgy remélem jól tudom ezeket a pontokat, mert bajos lesz ha nem O.O mehetek minimumkérdésekért xD

Nos, így ennyit szántam mára, most jobb lesz, ha megyek, mert holnap is, ha a Party Osztály-Karácsonyi Részleg-Háztartás között ingázok, kicsit csúnya lesz, ha bealszok egy raklapon :) Szóval majd jelentkezem!

Itt pedig a már sokat említett Q.E.D.-je Raitónak ♥ - vajon mit jelenthet ez a mozaikszó? O.O


u.i.: ha anime-szereplő lennék és nem lenne Adam, tuti, hogy Raito lenne a pasim xD ♥