Meloddy's Life ~♥
Welcome
Beköszönő


Üdvözlök minden kedves olvasót^^
A nevem Hitsumoto Ayasha, vagyis ez csak a nick-nevem. A blogom egyfajta saját szórakoztatási célt szolgál. Írok mikor kedvem van, kinézetet cserélek mikor kedvem van és leírok ezt-azt, ami vagy saját tapasztalat, vagy egy napom elregélése. Remélem lesznek érdeklődők^^

Choose It
Kapcsolatok stb.

C U T E
Kattints rájuk és megtudod a titkot~

Chatting
Üzenj nekem!~ ^^


Credit
Köszönet nyilvánítás

Template : Azzahra
Basecodes : Yuuki
Images : WeHeartIt
Edited : Ayasha Hitsumoto
|| the calm before the storm ♫ ♪ ♪
2014. november 2., vasárnap | 23:48 | 0 waiting

Túléltük ezt a november elsejét is!
Pénteken csak úgy random kitaláltuk Rei-channal, hogy Budapestről ne haza menjen, hanem hozzám. Aztán ő átjött, de szerencsétlenre mi várt! Tudjátok újabban van ez az ecchi mániám, ami mondjuk arra vezethető vissza, hogy a shoujo animék 78%-ban depi-enddel végződnek, viszont az ecchi animék meg 85%-ban happy enddel, ami az én mimóza lelkivilágomnak elsődlegesebb, mint a hosszú epizódokon át tartó látványos szenvedések - ez van... szóval ezért nézzetek ti is ecchiket! Azok többségében aranyosak, legalábbis amiket én találtam azok azok. De hogy is jutottunk ide? Aha! Úgy, hogy Rei-chan nálam aludt és abban leltem legnagyobb örömömet, hogy a létező összes lolita-gyanús ruhámat ráerőszakoltam egy-két megfelelő kiegészítővel és abban leltem örömömet, hogy ő szenvedett ♥ igen, ez az igazi barátság :3

Persze a jófej ősei neki is az ellenségei, ezért történetesen szombaton délig tartó alvás helyett kelhettem már 8-kor vele, mert ünnepi járatok szerint nincs 8.50-es busz befelé a 21-es irányába, ezért gyalogolni kell. Nos, a múltkor kikísértem koppanásig, de tekintettel arra, hogy azóta is tüsszögök és fuldoklok a saját orrváladékomban, így most nem kísértem ki koppanásig. Ez van :P Jöttem is haza, megtoroltam, hogy sosem olvassa a blogom :(
Egy kis kitérő: kezdem azt hinni, hogy csak Noriko olvassa a blogom^^" Nem baj, hálás vagyok érte :)

csak annyit, hogy gitár helyett én
a macskámat ölelgettem ♥
Visszatérés: szóval utána még hazajöttem és ráhúztam +1 óra alvást, több is ment volna, de Haru-chanékhoz kellett mennem, mert velük együtt mentem le apuékhoz, vidékre, gyertyát égetni a halottaink tiszteletére. Haru-chan egyetértő felháborodással jelezte, hogy ő se tartja helyénvalónak, hogy a mai gyerekek inkább Halloweent tartanak, mint Halottak Napját. Pff... igen, mert péntek este is felbaktatott hozzám a panelben lévő három kislány (egyik csak alkalmi tag, mert neki máshol élnek a szülei, de a keresztszülei meg itt vannak) és mikor kinyitottam nekik az ajtót rögtön azzal fogadtak, hogy: - Csokit vagy csalunk! - és miután Luca elkezdett az anyjával fenyegetődzni nekik adtam a jól elraktárolt sajtos tallérokat. Pedig mézes puszedlim is van, de azt NEM ADOM! >:( SENKINEK!!!
Így aztán kiakadásomnak Adam és Rei lett fültanúja (Rei még akkor nem is sejtette mi vár rá aznap...), másnap meg Haruka. Legalább ő se titkolta a haragját ezzel szemben!
Nem is tartom helyénvalónak, hogy saját hagyományainkat egy amcsi tradíció üsse ki a helyéről. Ki hinné? Micsoda szörnyűség! Szerintem nem hülyeség az, amit nyelvújítóink, a drága neulógusok javasoltak anno, hogy a régi hagyományok mellé újak is kellenek. Persze, ezt aláírom, mert ez a legrövidebb út a fejlődésig szóvaaaal jöhetnek új hagyományok - csak ne ilyen mértékben. Ennyit erről!
Haru-chan volt a sofőrünk apuék felé. Elég érdekes volt, lévén, hogy friss jogsija van! De nem baj. Gyakoroljon csak, mondjuk elég jól megy neki. Persze néha vannak pánikrohamai, de hol itt a baj? Kinél nincsenek? - szóval így ő volt a sofőr Hirónak és nekem. Bumbam! Tök jó volt :)
Leérve kellett egy kis idő míg kicaflattunk a temetőbe, ahol úgy viselkedtünk, mint kisgyerek karácsonykor. Mama, Apa és Hiroto csak hátulról figyelték, ahogy mi Haruval Jézuskáról-Jézuskára futkosunk és gyújtogatjuk a kialudt mécseseket, gyertyákat. Mindig is szerettük a Halottak Napja kapcsán történő gyertyaégetést, de szerintem én még életemben nem fáztam ennyire! Pedig Anyura hallgatva direkt nem a téli kabátomat vettem, ő azt mondta csak melegem lenne xD Hát még jó, hogy Haru-chan adott egy sálat miután kioktatott, ahogy szokott November 1-én (mióta csak elköltöztek), hogy egyáltalán nem temetőhöz méltó az öltözködésem. Bocs, hogy én a fehér kabátomat preferálom a méregzöld helyett, ami elszorítja a melleimben a vérkeringést -.-" Nem tehetek róla, nagyon szűk...
Aztán temetőzés után hazamentünk enni és el is voltunk. Haruék mondjuk már 7-kor elmentek, mert a szomszéd városban, Hiro szüleinél töltötték az éjszakát. Azért elvoltunk! Mi még maradtunk.
Tudjátok amikor lent vagyok Apunál, Apa a képesség hiányában Mamára hagyja a főzést és ezért nála is szoktunk táplálkozni. Mindig csak etetne és ha híztam, akkor is azt mondja, hogy le vagyok fogyva, egyek még! Dettó ez anyósjelöltöm is, de nem baj. Szeressetek és etessetek - kész :D
Szóval miután Haruék dobbantottak, mi még maradtunk és feltártam szenzációs tervemet a nyári cosplayem kapcsán mamának. Anasztázia szeretnék lenni és csak úgy hangsúlyozom: ez az Anasztázia NEM disney mese, de mindenki azt hiszi, hogy az. Pedig NEM! Itt a bizonyíték:


Na, világos, mint a nap, nem? :D Nem is értem, hogy miért írják mindenhova, hogy "disney movie". Bah -.-"
Szóval ez a vágyálmom úgy alakult ki (az, hogy én legyek Anasztázia), hogy kaptam egy lájkot FB-n ahhoz a képemhez, amin Lynn barátnőivel, Meridával és Hamupipőkével ácsorgok. És akkor gondoltam, hogy én meg lehetnék Anasztázia, nem? Még a hajam is tök olyan, csak össze kell fognom!
Aztán rákerestem a neten pár CP-re és hát elég bőszen találtam, ez itt a kedvencem:

a csaj brutálisan tud O.O elismerésem, amennyiben
maga is varrta xDDD

Ezért akarok én is ilyen lenni. Szerencsémre Mama totál rápörgött a témára és közölte, hogy ő ezer örömmel megvarrja nekem, ha szerzek anyagot. Ez már a harapósabb része volt, ezért végső elkeseredésemben bemenekültem nővérkém első szobájába (születésem után is ott éltünk még egy kicsit, tehát ő is ilyen 7-8 évesen mondott le a tulajdonjogáról a szoba kapcsán - én arra az időre nem is emlékszem...), ahol is Mama elmondása szerint kell lennie egy függönynek, ami senkinek sem kell. Hát én megtaláltam: éppenséggel nem sárga, hanem rózsaszín és még virág is van rajta+át is látszik (majd lesz hozzá alsószoknya varrva), de attól jó lesz Anasztázia-ruhának xD a fő, hogy hajazzon rá, nem baj, ha kicsit más. Jó lesz az ♥
Szóval ez a probléma kilőve, de majd keresek én még sárga függönyt valami turiban! Hátha jó lesz az úgy... amaz a függöny meg jó lesz nekem a szobámba, ha sikerül valami sárga ruhagyanús cuccot találni. Nem ártana a héten betévedni abba a turiba, ami Haruék felé van, hátha ott találok ilyesmit.
Miután ezt eldöntöttük és kiörültem magam, akkor át is mentünk Apuval és megnéztük a Meridát (témába vágó :P ), aminek a medvés részén megint beféltem. Sebaj, csak egy képkocka tért vissza az álmomba! - és aztán... aztán jött a reggel és egész életem legnagyobb traumája.
Reggelente mindig úgy szoktam, hogy megnézem a telefonon az időt. Most is így tettem, amikor is megéreztem, mintha valami lenne a hajamban. Előző este Apuval meg egeret véltünk beazonosítani a padláson, ami pont fölöttem van, vagyis az ottani szobám fölött. És akkor innen ki is találhatjátok, hogy mi is volt az a valami a hajamban... de elmesélem: felültem, mert már zavart a mocorgása a cuccnak és akkor az ölembe pottyant egy kicsi, szürke egér. Boaaaaah!! >_< Gondolhatjátok...! Lerohant az ágyamról én meg már kiabáltam is Apunak, de válasz híján inkább Anyut hívtam fel, tudtam, hogy már fél 10-kor ébren van, és ez így is lett: felvette a telót és neki újságoltam el, hogy egy egér aludt (?) a hajamban, aztán az utána hazaérkező Apának és végül Rei-chant ébresztettem fel pánikomban. Ő előző este dolgozott és ezért simán aludt volna délig, ami sanszos, hogy meg is lett miután letettük a telefont, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy EGY EGÉR VOLT A HAJAMBAN! Brrrr... kicsit később Harukát is felhívtam, aki megmondta mit tegyünk (moss hajat, húzzátok le az ágyat és azt is mossátok ki, tegyétek ki az ágyneműt a hidegbe - blabla) és ezt követően már mentünk is reggelizni Mamához, aki szintén jót mosolygott a történetemen. Na jó, engem senki nem ért meg asszem :) - utólag már tényleg vicces, de ott és akkor nem volt az. Apa tett is fel egérfogót!
Ezután már a szokásos vasárnapi menetrend zajlott: Rei-chan átjött, elvoltunk, előtte Apuval TV-ztünk. Olyan öt óra magaslatában Apa haza is hozott - az előtt voltam mindkét mamámnál. Másik Mama meg adott egy csomó mindent, ahogy szokott xD azokat gyorsan bepakoltam Apa újhullámos kocsijába és átmentem a Kajáltató-Mamámhoz, aki Apa anyja. A másik az Anyué, értelem szerűen... kavaros, mi? :) De pl. lerajzoltam nektek paintben, hogy hogy helyezkedik el az ottani környezetem:

öt perces skicc xD - nézzétek el :"D

Rei-chan házát már nem akartam rárajzolni, mert akkor jóval nagyobb mű lett volna xD Ugyanis ő Apu-Mama utcájában lakik és jóóóóvaaal fentebb, de nekem az ugyanúgy csak ~5 perc séta :)
Tehát ez volt... aztán még Apu segített nekem felcuccolni, nem is tudom, hogy maradt e utána valami 15-20 percet, de nem vitte túlzásba, aminek örülök, mert abból gyilkosság lett volna, ugyanis a válás óta hajlamosak ezek ketten Anyuval rekord idő alatt kiakadni egymásra és veszekedni. Ez régen azért még beletellett egy órácskába, hogy odáig eljussanak, de a válást követően elsajátították ezt a képességüket egy fél óra alatti időre - hálerúja -.-"
Pff... na mindegy! Aztán még nyomattam egy kis FB-t és másoltam a Pénzügyet. Most pedig gondolom ti is rájöttetek, hogy blogolok! :P - ez után pedig aludni fogok, holnap fél 6-kor kelek, ha lesz kedvem bemenni első órára x) Nem mindig van, de van olyan is, amikor lenne hozzá kedvem, de persze nem tudok felébredni, avagy visszaalszok :"D (Shuu?! xD )

Még csak annyit, hogy a jövőhéten ha minden rendben lesz akkor kezdhetek a teszkóban árufeltölteni. HA sikerül, mert már kezdek kételkedni benne :( Nem az iskolaszövetkezet hibája mondjuk, hanem az üzemorvosé, mert ő úgy döntött, hogy bezár :P Nekem meg - mivel élelmiszerekkel foglalkozok - kell egy orvosi xD A tüdőszűrésem már pipa xD

Más: mostanában totál rákattantam a lolita-ruhákra, nem tudom észrevettétek e. Elég sűrűn rakosgatok fel lolis képeket, imádom őket ♥ szerintem a lelkem legmélyén csak azért is akarok Mizeria lenni tavaszi conon, mert akkor lolita ruhám lesz. Éppenséggel ez oké, az egyetlen baj az amúgy csak az, hogy ROHADT DRÁGA!!! A legolcsóbb kerül 7 EFt-ba és van, hogy még úgysincs ingyenes shipping. Miéééért?! T.T Annyi baj legyen, mutatok egy párat, amik nagyon tetszenek és ebayen nyáladzok értük:


Anything else? A "less stress more sex" pulcsimat sajna Anya még nem mosta ki, ezért holnap nem tudok eleget tenni a Sensei-Réty kívánságának, mert büdös cuccban nem mehetek. Tiltja a vallásom xD
A héten nagyon remélem, hogy sikerül elintéznem a MelóDiákos beiratkozást, mert agyf@szom van, hogy nem jutok pénzhez, csak ha az őseimtől lejmolok :( - na, majd holnap mennem kell úgyis. Meghosszabbítom a diákom (igen, továbbra se érkezett meg az offical -.- ) és még bérletet is veszek+be is iratkozom vagy mi :D - aztán veszek parókakefét, mert elfelejtettem Reinek venni, ezért a sajátomat adtam oda neki, azt kanyuzva, hogy azt frissen vettem^^" pff, megesik, nem? :D

Mást nem tudok mesélni nektek, mennem kellene már aludni, mert ha megint éjfélkor alszok akkor holnap totál szívás lesz fél 6-ig bent ülni a KRF-en -_-"

Ha már Anasztázia - akkor Anasztázia :D chuuuuuu ♥


u.i.: sajna nem találtam mást a videóval csak covert és azok közül is ez volt a legelfogadhatóbb. Nem tudom miért nem tették még fel az eredetit, ne kérdezzétek xD