Meloddy's Life ~♥
Welcome
Beköszönő


Üdvözlök minden kedves olvasót^^
A nevem Hitsumoto Ayasha, vagyis ez csak a nick-nevem. A blogom egyfajta saját szórakoztatási célt szolgál. Írok mikor kedvem van, kinézetet cserélek mikor kedvem van és leírok ezt-azt, ami vagy saját tapasztalat, vagy egy napom elregélése. Remélem lesznek érdeklődők^^

Choose It
Kapcsolatok stb.

C U T E
Kattints rájuk és megtudod a titkot~

Chatting
Üzenj nekem!~ ^^


Credit
Köszönet nyilvánítás

Template : Azzahra
Basecodes : Yuuki
Images : WeHeartIt
Edited : Ayasha Hitsumoto
~♥{ jövök KRF^^ }♥~
2014. augusztus 28., csütörtök | 22:40 | 0 waiting

Holnap jön el a beiratkozás napja. Csak remélni tudom, hogy nem fogok semmit elkaszálni, mert abból globális probléma lesz! Minimum egy harmadik világháborút tervezek elindítani, ha nem kezdhetem el a félévet. Vannak ötletek, muhaha!
Szóval... ma feljöttem Nee-chanhoz, hogy holnap együtt szenvedhessük át magunk a város túlsó felébe, ahol a sulim tesped. Egyébként szép suli:

Nem tudom mi lesz, de már nem aggódom annyira, ha ott lesz Namima is. Majd aggódunk együtt, nem? :D
Ajaj! Előre szaladtam... csak sorban!
A feljutásom izgalmakban teli volt, ugyanis még igazolványképet is kellett csináltassak, mert én valami elképzelhetetlen okból kifolyólag elosztogattam minden igazolványképemet, amit ballagáskor kaptunk. Lol, kezdhettem elölről! Attól tegnap áttúrtunk pár szekrényt anyuval - még a fehérneműk közé is benéztem, hátha ott van. De most komolyan... minek is lett volna ott? Bah.
Aztán este Adamhez mentem és végignéztünk két filmet: persze megint az ő filmje nyert, mert a Rossz szomszédok nagyon jó volt, de bezzeg a Halhatatlan szeretők... na hagyjuk! Mondjuk Tom Hiddleston miatt már csak megérte végigszenvedni azt a majd két órát, de egyébként annak a filmnek se füle-se farka O.O Viszont Tom jól néz ki feketében :3 nem?


Aztán ma reggel csalódottan tértem haza egy anyám-féle telefonhívás miatt, amiben kiderült, hogy elfelejtettem anya felőli mamámhoz bemenni Hatvanba, mikor pedig megígértem, hogy megyek vele a kórházba. GYÖKÉÉÉÉR VAGYOK! T.T De ezt már megszívtam, mert mamához már csak a busz elé tudtam lemenni, amivel benézett hozzánk. Nyugdíjasok... ingyen utaznak és frankón ki is használják ezt! Na mondjuk én is kihasználnám :D
Aztán hazajöttünk és rájöttem, hogy kb. olyan a fejem, mint Uma Thurmannak a Villámtolvajban... mondjuk nekem nem volt olyan eleven - gihi :D - éppen ezért kellett valamit alkossak magammal. Megmostam a hajam, aztán térültem-fordultam és hirtelen a macskára léptem. (Amúgy a kis majom valamelyik nap végigkarmolt az arcomon - marha jó, úgy nézek ki, mint Joker a Batmanből (vajon ezt egybe kell írni? xD)...
A cicám fájdalmas vonyítással adta a tudtomra, hogy "rohadj meg", aztán befutott a szobába és összecsinálta a szőnyeget, amibe sikeresen bele is tapostam a cuccot. Gondolhatjátok mennyire élmény volt sikálni!
Kb. ilyen fejem volt,
mikor bekiabált a postás :"D
Majd a takarítás folyamatában meg bekopogtak és beordította a postásunk, hogy "nemzetközi küldemény" - majdnem falnak mentem O.O ki tudja? Bomba? TNT? Vagy a kettő között egyáltalán van némi különbség? Mert én hirtelen nem tudtam, hogy kiugorjak az ablakon, vagy hívjak szakértőket. Vagy mindkettő, de nem éppen ebben a sorrendben :P úgy nehezebb lenne... - de aztán anyum közölte, hogy szerinte a rendelt parókám érkezett meg. Ezért bátran kimentem és aláírtam két papírt, ami vagy tíznek tűnt, mert olyan izgatott lettem, hogy máris megjött, mikor én csak szeptember közepére vártam. Imádom az ebayt! De komolyan. Amúgy is minden nap azon keresgélek... :D - és éppen az volt az izgalmas, hogy még a Rei-chan szülinapjára rendelt karkötő is megjött vele együtt (nem titok, ő is tudja, hogy azt kap, mivel történetesen ő választotta). Jó, pedig éppen csak két hete rendeltem! Tehát ha rendelni akartok akkor javasolt az ebay, mert a vaterával később jön ki szerintem :P
Amúgy fel is próbáltam és anyuval meg is fésültük. Komolyan olyan, mint az igazi O.O aztán nézem a lapot és kiderült, hogy tényleg az. Ember, ki festi be rózsaszínre a haját és növeszti meg 85 centisre? Jó ég...
És ilyen, amikor mama és anya
nekifogott fényképezni >.<
Amúgy nem sokáig örültünk, csak amíg mama és anya is vagy ezer képet nyomott rólam a CP-s pareszomban, a szakadt (ez nem direkt szakadt, hanem én szakítottam el és véletlenül, de otthonra éppen megfelel) farmer-térdgatyámban és a pillangós póló+csíkos zokni kombómban. Utána már mennem kellett a buszhoz! Az igazolványképem miatt, ugye... amire nem is kellett sokat várni és találtam egy jó fehérneműs boltot! Angyalsziget - mindenkinek ajánlom. Elég pénztárcabarát az Alexandra mögött megbújó mini-rokonához képest, ahol egy együttes 12 (!!) ezer forint. Mi az öreganyám bajuszáért kérnek el ennyit egy rohadt tangáért és egy melltartóért? Bah... - amúgy most biztos pislognak az olvasóim, hogy miért írok ilyeneket a neten. Nos kérem a mai könyvekben és filmekben ettől csak durvább van, úgyhogy én még visszafogott vagyok ezekhez képest (lásd: Szürke ötven árnyalata, Szexvideó, True Blood stb.). No para... én se teszem!
Aztán a képem egy 10 perc alatt elkészült és Harunál vettem észre, hogy kiáll egy tincsem. Bah xD már nagyon mindegy! Ilyen lesz... Haku szerint úgyse látszik (Haku Haruka élettársa - sógiii). De még majd kiderül. Holnap sokminden fog kiderülni...
Meglepetésemre összetalálkoztam a könyvtárba-visszavitt-könyvek esete után (90 Ft adóság - késedelmi költség -.-) Namima egyik volt osztálytársnőjével Karinnal. Német fakton együtt voltunk és amúgy ő is szereti az animéket! El is hívtam az őszi conra és azt mondta,hogy szerinte lehetséges,ugyanis a szombat neki pont jó. Akkor fent maradna Pesten és jönne ő is.
Karinnal jól elbeszélgettünk. Mondjuk mindig el tudtunk vele lenni, mert kedves és jó fej csaj :) néha gyakran éreztem úgy, hogy bárcsak C osztályos lettem volna D helyett - és akkor Miwakót is elkerülhettem volna - de mindegy már, ha nem oda vettek fel! Csak remélni merem, hogy majd felsőoktatásban máshogy alakul a sorsom és több pozitív élményben lesz részem, mint negatívban :)
Ahw, mi volt még? Ja igen... utána hívtam a buszmegben Harut, hogy a 16.05-el megyek, mire ő közölte, hogy az korán van, mert neki 16.40-re ér be kb. a busza Hevesről. Nooooos... ez valóban így volt, de én is  később értem a helyszínre, ezért csak ~5 percet vártam a padon ülve a nővéremre. Aztán ettünk (néha megváltás a sok pörkölt és főzelék között Haru nem mindennapi konyháján étkezni) és utána elmentünk "az Adrinak" ajándékot venni. Én nem tudom, szerintem ez Harukáéknál valami munkahelyi ártalom, hogy a keresztnevek elé névelőket tesznek. Mikor "a Dorkával" németeztünk akkor meg már én is rákezdtem. Remek! Azóta néha-néha odacsapom a nevek elé én is a névelőket. Ki érti ezt? :/
Így aztán hazajöttünk és rákezdett a zsarnokoskodásra: mosogass el. Szép! Pláne, hogy úgy púposodtak a mosatlanok a mosogatójában, mint még soha. Aztán Haku mondta, hogy majd ő megcsinálja, de a vége az lett, hogy mégis Haru mosogatott és a véremet is kiszívta a szánakozó nézésével, valamint a "kösz" szövegével. Bah! De utálom ezt...
Holnap tehát 9-kor kezd a beiratkozás. Fufu! Vajon mi lesz ott? - na jó, ma már nem akarom idegesíteni magam, mert Eni mondta, hogy lassan jó lenne aludnom, ha fel akarok ébredni holnap. Van benne valami!

Más: nem is tudom melyik nap, de gyártottam egy dalszöveget Natsume karakterdalához. Igazából a dalszöveget némi segítséggel tudtam csak leírni, mert nem mindenhol értettem tisztán, amit Mamoru Miyano kornyikált! De ez lett az eredmény végül:


Azóta lefordítottuk Eichivel magyarra, majd szerintem csatolom a videóhoz :) mert azt totál magamtól (na jó: Eichivel) csináltam(~tuk)! Egyébként tök sikerélményem volt utána. Nem rossz :)

Anything else? Hétvégén apunál voltam. Remek volt végre kikapcsolódni és elmenni otthonról (és nem csak Gyöngyös-Petőfibánya irányba), mert már amúgy is hiányzottak az ottaniak és ott azért frissebb a levegő. Csak sok a bevándorló és már alig férnek a faluban! Na sebaj.
Találkoztam Rukával és Rei-channal. Elvoltunk: valamiért Rei megsértődött és átfutott a padlásszobába, de ettől jobb ötlete nem is lehetett volna, mert miután utána mentünk és megvigasztaltuk Ruka valamiért bebújt nyár közepén (mégha az idő őszi is) a dunnába és megkérte, hogy pakoljunk rá mindent, amit találunk. De csak ágyneműt pakoltunk rá, nyugi :) - aztáááán egy pár perc beszélgetés után csatlakoztunk hozzá és fotózkodtunk. Unalom a köbön, nem? :D A képek nem publikusak, csak a közös csoportunkban lehet megtalálni őket, ami csak akkor lehetséges, ha feltöritek a fészbúkjainkat, mert a csoport zárt és csak mi hárman vagyunk tagok :D
Amúgy sokszor unatkoztam, de legalább találkoztam unokabátyámmal és a kiemelkedő (kiemelkedően alacsony) intelligencia szintű barátnőjével, akin szerintem egyedül a hajszíne nem mű. Ja, de az is! Mivel nem fekete az eredeti színe... na puff! De attól aranyos és majd jön velünk bulizni a Lugasba. Majd elválik ;)
Már a vége felé untam magam, de akkor közbejött, hogy Reinél alszok és voltunk olyan okosak, hogy 10 fokban kint aludtunk a faházában (les?). Én mondtam, hogy megcsináljuk! Meg is fáztam, de nem vészes :P Megérte, pláne, mert a nyuszik harcos-pandúr kedvükben voltak és szétzúzták az etetőiket, de mi azt hittük, hogy valami mutáns van a szomszéd udvarban, ami újabban Reiékhez tartozik, mert megvették - tehát nincs kerítés sem... gondolhatjátok, hogy én a nagy horror-fan, aki egyben fél is minden paranormális jelenségtől mire affektáltam azonnal. Egy csodálatos nünükére persze! Nos, a nünüke a szavam minden gonosz lényre, ami nem emberi. Szótárat kéne magamhoz csináltatni - valakit érdekel esetleg? :)
Így aztán félve, de túléltük, mert Reit véletlenül lekaratéztam, mire kéréssel fordult hozzám:
- Ne rúgd már azt a lábamat! - én persze legnagyobb természetességgel visszakérdeztem:
- Miért, akkor hova rúgjak? - mindezt a hátán fetrengve barátnőmnek, tehát utána kicsit sem nevettünk :"D
Reggel 7-kor keltünk, de aztán kiderült, hogy fölösleges volt, mert Reinek mégsem kellett melóba menni, ezért aludhattunk volna tovább - de persze nem tettük ;) és én este ugyanúgy 3-ig simseztem... nagyszerű! Két nap alatt kb. 8 órát ha aludtam. Ennyi baj legyen, már lassan vége ennek, ha suli lesz - és ha nem cseszem el holnap a beiratkozást! Nyuff.

Miről másról mesélhetnék még? A parámról a holnappal és úgy az egész KRF-el kapcsolatban? Hogy nem tudtam még írni az animés blogomra, mert lusta vagyok? Hogy vettem két új melltartót? (na ez már tényleg személyes :$) Esetleg, hogy Adamet álmában kergette Tom Hiddleston szintén Adam képében? (ugye az Only Lovers Left Alive-ban Tom karakterét Adamnek hívják, mint ahogy én hívom őt) - ah, sok a duma. Majd jelentkezem! :) addig nézzétek meg az új részemet AF-en: Changing Our Song!


u.i.: Remélem Rei-chan ez már elfogadhatóbb mennyiség volt ;)